Kozmetički salon Kala , Radnička cesta 55 / I kat

Tel: 01 64 11 071   Mob: 095 6411 071

Tretmani kisikom

OXY PRO AGE -dermoinfuzija kisikom

U tretmanima kisikom koristimo Oxy Pro Age uređaj – najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije i regeneracije kože lica i tijela.

Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. Tretiranjem se povećava i mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna.

Koju problematiku rješava?

– opuštena koža, koža s borama (anti-aging kože)
– problematična, masna koža sklona aknama
– koža sklona crvenilu, kuperozi, rozacei, osjetljiva i ispucala koža
– suha, nemasna, dehidratizirana koža
– koža s mrljama i problemima hiperpigmentacije

Kisik u kombinaciji s kozmetikom na bazi nano-tehnologije  posebnim aplikatorom nanosi se u kožu i potkožno tkivo. Kozmetika je  bez parabena , pogodna za svačiju kožu, sadrži matične stanice biljaka i formulaciju hijaluronske kiseline najnovije generacije,  a kreirana je kako bi radila u potpunoj sinergiji s  Oxy Pro Age uređajem.

AGE REPAIR – tretmani protiv starenja kože s hijaluronskom kiselinom
Age repair formula u kombinaciji s dermoinfuzijom čistog kisika pruža potpun anti-aging tretman koži lica i uklanja najvidljivije tragove starenja – bore, mrlje na koži i opuštenu kožu. Rezultat je zdrava koža mladolikog izgleda smanjenih bora i mrlja.

DEFENCE SYSTEM – tretmani osjetljive kože sklone crvenilu i kuperozi
Tretman koji liječi osjetljivu kožu sklonu crvenilu i kuperozi. Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje. Sinergija aktivnih sastojaka nano-kozmetike i čistog kisika jača kapilare i djeluje antikuperozno i umirujuće. Ostali sastojci (matične stanice biljaka, hijaluronska kiselina, aloe vera, vitamini…) hidratiziraju kožu, potiču procese obnavljanja tkiva i čine kožu mekom i baršunastom.

PERFECT SKIN – tretmani nečiste kože i tretmani akni
Čisti kisik djeluje na bakterije i daje veliki doprinos u nestajanju i liječenju akni, a aktivni sastojci nano kozmetike čiste kožu i reguliraju prekomjerno izlučivanje sebuma te potiču obnovu stanica.

 

Rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana.